SPANJE – 2008: Arrangement bij Tarifa | door Hans Veltman & Irene ter Horst

Een kort verslag van Hans Veltman & Irene ter Horst, die bewust hebben gekozen voor een arrangement met onze gids Godfried Schreur.

Hallo Johan Bos,

Hierbij willen wij U laten weten dat de door U voor ons georganiseerde prive-reis in mei 2008 naar Tarifa in Zuid-Spanje een geweldige belevenis was. Het hotel lag op een uitstekende locatie om steeds weer nieuwe trips te maken het weer was dank zij de harde wind zonnig en droog, dit in tegenstelling tot 50 km noordelijker, waar het met bakken uit de lucht kwam.

Hoogtepunt was toch de 4 dagen dat wij met Uw gids Godfried Schreur op pad waren. Wij kenden Godfried al van een andere reis maar ook nu weer heeft hij alles uit de kast gehaald om er iets moois van te maken.

Voordeel van zo’n prive-tour is ook dat je erg veel ziet en hoort omdat je in een 1 op 1- situatie zit. Op zulke medewerkers kun je trots zijn.

Wij hebben ca. 130 verschillende soorten gezien maar het was geweldig mooi toen wij er getuige van waren dat er een kadaver werd neergelegd en daar ca. 150 vale gieren op afkwamen incl. de Rüppelsgier. Zulke grote vogels zo macho geweldig mooi om te zien.

Wij willen zeker op korte termijn, misschien najaar, nog iets ondernemen en gezien bovenstaande ervaring met Uw onderneming zullen wij weer een beroep op U doen.

Nogmaals hartelijk bedankt.

Irene ter Horst
Hans Veltman

Zevenaar