Pepijn Hof

Pepijn met een door hem gevonden vleugellamme jonge visarend. Er is goede hoop op herstel van de vogel.

Pepijn Hof
Na zijn studie aan de Willem de Kooning Academie (2005) heeft Pepijn zich toegelegd op het maken van natuurillustraties. Om in zijn behoefte aan eigen beeld te voorzien begon hij al snel met fotografie.

De fotografievonk is inmiddels overgeslagen en speelt een belangrijke rol in zijn werk. Met gedrevenheid en enthousiasme brengt Pepijn de natuur op zijn eigen manier in beeld zowel met penseel als met de camera.

Onderzoek, veldkennis en verdieping in het onderwerp zijn een belangrijk onderdeel van zijn werk.

Workshops fotografie en schilderen

Pepijn in actie als natuurfotograaf. (foto © Roeselien)


Pepijn verzorgt op verzoek workshops natuurfotografie en schilderen. Voor Wild Nature Travels betekent dit dat u met een eigen groepje fotografen met Pepijn samen het veld in kunt trekken om te leren op welke manieren je  een onderwerp zou kunnen benaderen. Want als Pepijn zich ergens in onderscheidt is het in creatief kijken. Hij heeft al een prijs in de wacht gesleept voor een van zijn foto’s en inmiddels is hij genomineerd voor National Geographic.

Bestemmingen
Het is mogelijk om de cursussen zowel in Nederland als in bijvoorbeeld Noord-Spanje te doen. Elke bestemming die wij hebben komt in principe in aanmerking.

Techniek
Het is tevens mogelijk dat fotograaf Johan Bos de cursus aanvult met technische aspecten van bijvoorbeeld Photoshop en Aperture. Hij kan tevens tips geven over beeldmanagement.

Heeft u een fotografiegezelschap en wilt u uw blik verruimen? Neem contact op.

Contact