Wild Nature Travels kan u helpen bij speciale (reis)wensen

Reizen doet iedereen op zijn eigen manier. Heeft u geen interesse in een groepsreis maar wilt u wel graag naar een van onze bijzondere bestemmingen? Wellicht kunnen wij u helpen. Wij hebben veel ervaring met het op maat maken van reizen. Dit kan zijn met uw partner, gezin, familie of met uw bedrijf. Voor die luxe, we zijn daar duidelijk in, betaalt u meer maar u krijgt er ook een speciaal voor u ontworpen reis voor met de mensen met wie u graag op stap gaat.

Voorbeeld 1: reizen met uw gezin
Wilt met uw partner en kinderen een bijzondere trip naar Kenia maken om het grote wild te zien en van de indrukwekkende landschappen te genieten? Alles tot in de puntjes verzorgd, speciaal voor u? En u wilt ook een Nederlands sprekende gids die u tijdens de safari’s veel kan vertellen over de bijzondere natuur, de mensen en de vele verschillende diersoorten? Vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeeld 2: reizen met uw bedrijf
Ander voorbeeld: u wilt met zeven of acht managers van uw bedrijf op een mooie locatie in Europa, bijvoorbeeld de ongerepte bergen van Noord-Spanje of op een boot in de Donau Delta, zowel van de natuur genieten als ongestuurd filosoferen over de toekomst van uw onderneming? Ook dit is mogelijk.

Voorbeeld 3: Spaanse lynx of havikarend fotograferen
Wij kunnen ervoor zorgen dat u geheel verzorgd gebruik kunt maken van schuilhutten die toegang geven tot locaties die bijzonder zijn. Voorbeelden zijn een schuilhut voor de Spaanse lynx en een schuilhut voor de havikarend.

Voorbeeld 4: cursus natuurfotografie
Wilt u beter leren werken met uw digitale camera? Dat kan via een van onze workshops.

Speciale reizen kunnen onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids of een Engels sprekende gids.

Enkele voorbeelden van algemene natuurreizen of specialistische vogelreizen die niet zijn uitgeschreven op de site (meestal in het voorjaar, maar dit is niet noodzakelijk voor de algemene natuurliefhebbers):

• Costa Rica (reizen op maat van 15 tot 21 dagen met een Engels/Spaans of Nederlands sprekende gids)

• Sri Lanka (reizen op maat voor algemene natuurbeleving en cultuur of om alle endemische vogelsoorten te zien o.l.v. een lokale Engels sprekende gids)

Interesse?
Neem vrijblijvend Contact op met Tineke Schoonewil of Johan Bos:

Wij hebben veel last van spam op ons contactformulier. Als u het mailadres hieronder goed opschrijft dan kunt u ons rechtstreeks mailen.
M: i n f o * wildnaturetravels.com